Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.

Gratar gradina din otel, FM Grill, cu grilaj fonta 60 x 35 cm

Grătarul grădină din oțel, FM Grill, cu grilaj din fontă 60 x 35 cm funcționează pe combustibil solid cum sunt cărbunele sau lemnul. Grila de grătar din fontă este reglabilă în 3 trepte. În partea de jos sunt orificiile special proiectate fluxului de aer.

Grătarul grădină din oțel, FM Grill, cu grilaj din fontă 60 x 35 cm este confecționat din tablă de oțel de 3 mm și este destinat preparării alimentelor pe grătar (carne, pește, legume), doar în spații deschise (la exterior).  Grosimea tablei permite folosirea lemnelor, neexistând riscul deformării acestuia.

Grătarele grill de grădină sunt proiectate în multe tipuri și forme. Pe lângă diferențele de aspect, și materialele în sine diferă, de aceea fiecare excelează în prepararea unui fel de mâncare diferit.

Grilajele din fontă datorită reținerii excelente de căldură și chiar disipării ale căldurii, sunt potrivite în principal pentru prăjirea cărnii. Grătarele care ating temperatura ridicată lasă o marcă de grătar foarte frumoasă, iar plăcile de fier sunt perfecte pentru formarea crustei pe carne. De asemenea, este excelent pentru copt fripturi, alte felii de carne și pizza. Tot ce trebuie să coaceți dintr-o bucată, coaceți pe o grilă din fontă.

Fonta 60 x 35 cm
11 Produse

Caracteristici

Garantie
2 Ani
Material
Fonta
Stil
Modern
Finisaj
Mat
Culoare
Negru

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.