Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.

Gratar gradina din otel, Grill Premium, cu capac si termometru, 60 x 35 cm

Grătarul este o parte integrantă a verii, indiferent dacă avem o întâlnire cu prietenii sau familia. Dacă doriți - ca mii de familii, mese delicioase sub cerul liber în serile calde, achiziționați grătarul de grădină din oțel, FM Grill Premium, cu termometru, 60 x 35 cm, cu cărbune și lemne.

Grătarul FM Grill Premium este confecționat din tablă de oțel de 3 mm și este destinat preparării alimentelor pe grătar (carne, pește, legume), doar în spații deschise (la exterior).  Grosimea tablei permite folosirea lemnelor, neexistând riscul deformării acestuia.

Grătarul de grădină din oțel, FM Grill Premium are ca combustibil cărbune și lemnele, are capac dotat cu termometru încorporat, grătar mare și o varietate de zone de depozitare.

Grătarul FM Grill Premium este echipat cu un grilaj fabricat din fontă, prin orificiile special proiectate fluxul de aer în interiorul grătarului este complet controlat, care permite închiderea capacul grătarului.

Corpul de metal perfect închis, gros, înzestrează arzătorul de tămâie cu izolări termice excelente și proprietăți de distribuție a căldurii. Fantele de ventilație ajută la controlul fluxului de aer. Datorită termometrului încorporat, puteți monitoriza temperatura din camera închisă al cuptorului.

Cele două roți de deplasare permit mutarea ușoară și rapidă a grătarului

Fonta si capac 60 x 35 cm
2021-10-05

Caracteristici

Garantie
2 Ani
Material
Fonta
Stil
Modern
Finisaj
Mat
Culoare
Negru

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (2)
Nota
Product added to compare.