Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.
    Baterie chiuveta, gura flexibila Zumba-Negru BZA4BSS FERRO Baterii bucatarie
    Baterie chiuveta, gura flexibila Zumba-Negru BZA4BSS FERRO Baterii bucatarie
  • -20%

Baterie chiuveta, gura flexibila Negru

Cod produs:BZA4PSS

O baterie de bucătărie modernă cu duză flexibilă și pivotantă, aparținând seriei ZUMBA INOX, va face spălarea ușoară și confortabilă. 

Duza, a cărei înălțime este reglabilă de la 28 la 44 cm și intervalul de la 15 la 35 cm, vă va permite să spălați vase de diferite forme și să le umpleți cu apă.

Robinetul de la chiuvetă este echipat cu un mâner mic care este convenabil de utilizat. Are un regulator ceramic care garantează o funcționare fiabilă. 

Culoarea albă a duzei se va potrivi perfect cu pereții, podeaua și echipamentele în aceeași culoare, iar forma clasică a robinetului va completa perfect amenajarea bucătăriei.

• Garantie: 5 ani

• montare cu un singur orificiu

• cartus ceramic

• aerator M22x1

• pipa mobila

• racorduri flexibile de conectare D3/8” - M10x1

• otel inox

• conformitatea cu standardul:PN-EN 817: 2008

• culoare bec:negru

FERRO este unul dintre liderii pietei de echipamente sanitare si de instalatii din regiunea Europei Centrale si de Est

Grupul FERRO este unul din cei mai mari producatori de baterii, accesorii pentru baie, instalatii termice si sanitare din regiunea Europei Centrale si de Est, avand sediul central in Skawina - Polonia si unitati de productie in Polonia si Cehia, dar si in spatiul extracomunitar.

FERRO GROUP a fost infiintata in Polonia in 1992, iar din 14 aprilie 2010 este listata la Bursa de Valori din Varsovia. In prezent compania ocupa pozitia de lider pe piata poloneza in vanzarile de robinete si locul al doilea in ceea ce priveste vanzarile de baterii.

Pozitia de lider a grupului FERRO se datoreaza in primul rand faptului ca avem mereu in vedere calitatea excelenta a produselor noastre, comercializate sub marca FERRO, dar si sub marcile Metalia si Titania apartinand companiei Novaservis Spol s.r.o.

BZA4BSS
30 Produse

Caracteristici

Garantie
5 Ani
Material
Otel inoxidabil
Montaj
Pe chiuveta
Specificatii
Cartus ceramic
Stil
Modern
Tehnologie
Pipa flexibila
Orificii montare baterie
1
Finisaj
Mat
Culoare
Negru_

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)
Product added to compare.