Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.
    Baterie chiuveta, gura flexibila Zumba-NERO BZA4BLB FERRO Baterii bucatarie
    Baterie chiuveta, gura flexibila Zumba-NERO BZA4BLB FERRO Baterii bucatarie
  • -15%

Baterie chiuveta, gura flexibila NERO

Cod produs:BZA4BLB

O baterie de bucătărie modernă cu pipa flexibilă și pivotantă, aparținând seriei Zumba-NERO, va face spălarea ușoară și confortabilă. 

Duza, a cărei înălțime este reglabilă de la 230 la 456 mm și intervalul de la 130 la 390mm cm, vă va permite să spălați vase de diferite forme și să le umpleți cu apă.

Robinetul de la chiuvetă este echipat cu un mâner mic care este convenabil de utilizat. Are un regulator ceramic care garantează o funcționare fiabilă. 

• Garantie: 5 ani

• montare cu un singur orificiu

• cartus ceramic

• aerator M22x1

• pipa mobila

• racorduri flexibile de conectare D3/8” - M10x1

• conformitatea cu standardul:PN-EN 817: 2008

• culoare bec:negru

FERRO este unul dintre liderii pietei de echipamente sanitare si de instalatii din regiunea Europei Centrale si de Est

Grupul FERRO este unul din cei mai mari producatori de baterii, accesorii pentru baie, instalatii termice si sanitare din regiunea Europei Centrale si de Est, avand sediul central in Skawina - Polonia si unitati de productie in Polonia si Cehia, dar si in spatiul extracomunitar.

FERRO GROUP a fost infiintata in Polonia in 1992, iar din 14 aprilie 2010 este listata la Bursa de Valori din Varsovia. In prezent compania ocupa pozitia de lider pe piata poloneza in vanzarile de robinete si locul al doilea in ceea ce priveste vanzarile de baterii.

Pozitia de lider a grupului FERRO se datoreaza in primul rand faptului ca avem mereu in vedere calitatea excelenta a produselor noastre, comercializate sub marca FERRO, dar si sub marcile Metalia si Titania apartinand companiei Novaservis Spol s.r.o.

BZA4BLB
132 Produse

Caracteristici

Garantie
5 Ani
Material
Alama_
Montaj
Pe chiuveta
Specificatii
Cartus ceramic
Stil
Modern
Tehnologie
Pipa flexibila
Orificii montare baterie
1
Finisaj
Mat
Culoare
Negru_

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)
Product added to compare.