Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.

Despre grupul FERRO

Posted by     Mikea Blog       0 Comments   views (592)
Despre grupul FERRO
Grupul FERRO, comercializat în România de Mikea, este unul din cei mai mari producători de baterii, accesorii pentru baie, instalaţii termice şi sanitare din regiunea Europei Centrale şi de Est. Sediul central se afla în Skawina -Polonia. Din Grupul FERRO fac parte: FERRO GROUP S.A. – Polonia FERRO INTERNAŢIONAL Sp. Z o o – Polonia Novaservis Spol s.r.o.
Despre tehnologia VERDELINE fabricate de FERRO comercializat în România de Mikea
Bateriile FERRO, comercializate în România de Mikea, care beneficiază de tehnologia VerdeLine economisesc apă şi reduc consumul de energie, scăzând astfel semnificativ costurile de întreţinere a imobilului. Soluţiile unicat marca FERRO, comercializate în România de Mikea, folosite în procesul de producţie a bateriilor permit reducerea consumului de apă cu până la 50%
OBIECTE SANITARE PENTRU SPAȚII PUBLICE
Obiectele sanitare, comercializate de Mikea, destinate spaţiilor publice trebuie să fi e durabile şi capabile să reziste la diverse tipuri de comportamente pentru a oferi cele mai înalte standarde de igienă şi confort. Oferta FERRO conţine o serie de produse care îmbină designul atractiv cu o funcţionalitate ridicată, adaptată acestor amenajări cu cerinţe specifice.
BATERII PENTRU BAIE ȘI BUCĂTĂRIE
FERRO, comercializat în România de Mikea, vă oferă peste 40 de serii de baterii de înaltă calitate, fapt ce vă permite să alegeți dintr-o multitudine de fitinguri funcționale și la modă pentru fiecare baie și bucătărie. Bateriile FERRO, comercializat în România de Mikea, sunt caracterizate de un design atractiv și modern şi sunt echipate cu soluții tehnologice inovatoare.
Despre dușurile FERRO comercializate în România de Mikea
Pentru o experiență revigorantă sau doar pentru un moment de relaxare, dușurile FERRO, comercializate în România de Mikea, vă oferă cea mai placută experiență înaintea unei zile pline sau după o zi încărcată. Dușurile FERRO, comercializate de Mikea, se prezintă într-o gamă extrem de variată, astfel că veti găsi cu ușurință ceea ce vă doriți; de la forme rotunjite până la geometrii îndrăznețe
Showing 1 la 5 of 23 (1 Pages)
Product added to compare.