Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.

Produse

logo

  FERRO, comercializat în România de Mikea, vă oferă peste 40 de serii de baterii de înaltă calitate, fapt ce vă permite să alegeți dintr-o multitudine de fitinguri funcționale și la modă pentru fiecare baie și bucătărie.

Bateriile FERRO, comercializat în România de Mikea, sunt caracterizate de un design atractiv și modern şi sunt echipate cu soluții tehnologice inovatoare. Fiecare serie de baterii conţine modele cu forme geometrice atractive şi moderne, ce permit echiparea completă a băilor şi bucătăriilor:

  Bateriile FERRO de la Mikea sunt echipate cu cartuşe ceramice şi perlatoare FerroAirMix care prin aportul de aer reduc cosumul de apă cu până la 50%. În plus, unele modele sunt dotate cu un sistem FerroEasyClean care permite curăţarea uşoară a calcarului. Printre bateriile de baie și de bucătărie se numără şi gamele Retro şi Clasic, cu dublă comanda şi un design care subliniază şi întregeşte interioarele de inspiraţie retro.

O altă categorie la Mikea este reprezentată de bateriile termostatate care asigură o temperatură constantă a apei, aleasă de fiecare utilizator; prin urmare acestea reprezintă o soluție excelentă în casele unde se găsesc copii mici.

O propunere interesantă pentru bucătărie sunt bateriile care se disting prin designul la modă și tehnologia de economisire a energiei, echipate cu un cartuş ceramic de tip Cold Start, care reduce consumul de apă fierbinte.

O altă soluție interesantă ar fi, de asemenea, bateriile pentru chiuvete de granit, care au o suprafață decorativă asemănătoare cu granitul și formează împreună cu chiuvetele de granit o formă unitara şi extrem de atractivă.

În portofoliul FERRO există şi modele de baterii de bucătărie realizate din oţel inoxidabil AISI 304, comercializate în România de Mikea. Acestea sunt extrem durabile -având o garanţie de 25 de ani-, rezistente la murdărie, produse chimice, coroziune și rezistență la zgârieturi, și au un design elegant.

Pentru obţinerea bateriilor FERRO, comercializat în România de Mikea, echipele noastre de proiectare şi producţie utilizează cele mai noi tehnologii, creând astfel produse cu design modern şi avangardist, dar şi clasic, prin care ne adresăm tuturor gusturilor şi cerinţelor.

Toate bateriile de la Mikea deţin agremente şi avize tehnice, avize de igienă şi declaraţii de performanţă care certifică calitatea excepţională a bateriilor FERRO, comercializate de Mikea.

Pentru mai multe detalii, mikea.ro va stă la dispoziție.

Share this

Get our latest news and special sales

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.