Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.

Produse

logo

Obiectele sanitare, comercializate de Mikea, destinate spaţiilor publice trebuie să fi e durabile şi capabile să reziste la diverse tipuri de comportamente pentru a oferi cele mai înalte standarde de igienă şi confort.

Oferta FERRO conţine o serie de produse care îmbină designul atractiv cu o funcţionalitate ridicată, adaptată acestor amenajări cu cerinţe specifice. O atenţie specială a fost acordată bateriei SIROCCO Senzor, comercializat în România de Mikea, care corespunde celor mai înalte standarde privind eficiența energetică, consumului redus de apă – debit de până la 5,0 l/min.-, funcţionalităţii şi designului impecabil.

http://mikea.ro/144-baterii-certificate-leedbreeam

De asemenea, o altă propunere foarte utilă sunt bateriile cu temporizare, aparţinând liniei de baterii Presstige. Deschiderea debitului de apă pentru bateriile cu temporizare este realizată prin apăsarea butonului de acţionare montat pe corpul bateriilor. În plus faţă de bateriile clasice, linia Presstige, comercializat în România de Mikea, oferă posibilitatea ajustării debitului de apă, iar bateriile sunt proiectate pentru a putea oferi 1,5 litri de apă/acţionare.

http://mikea.ro/147-bateriirobineti-pisoar-cu-temporizare-presstige

Sunt cele mai economice baterii, comercializate de Mikea, din clasa standard. Pe lângă utilitatea lor, bateriile Presstige au drept avantaj şi designul atractiv. Având în vedere băile din clădirile publice care doresc să primească “eticheta verde”, am creat o baterie special proiectată pentru clădirile care fac obiectul unei evaluări multicriteriale de calitate a LEED şi BREEAM. Aceasta este prima ofertă complexă de pe piaţă privind economisirea apei şi a energiei necesare producerii apei calde.

Perlator CareGuard de la Mikea

• creat special pentru instituțiile de îngrijire a sănătății

• combinație ideală de funcționalitate între medii sterile și economisirea apei, datorită folosirii:

Agion în materialul perlatorului; - jetului laminat de apă (apa nu e aerată și nu se amestecă cu aer);

• debitul de apă este de doar 4,5 l/min.

• Agion:

tehnologie revoluționară de eliberare a ionilor de Ag+

•Alesta®:

acoperire cu strat antimicrobial

Antiseptic:

• mâner medical special

• protecţie unică împotriva microbilor şi migrarea bacteriilor, mucegaiului, igrasiei, viruşilor etc

http://mikea.ro/151-padwa-medico-antiseptic

Pentru mai multe detalii, mikea.ro va stă la dispoziție.

Share this

Get our latest news and special sales

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.