Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.

Produse

logo

Grupul FERRO, comercializat în România de Mikea, este unul din cei mai mari producători de baterii, accesorii pentru baie, instalaţii termice şi sanitare din regiunea Europei Centrale şi de Est. Sediul central se afla în Skawina -Polonia.

Din Grupul FERRO fac parte: FERRO GROUP S.A. – Polonia FERRO INTERNAŢIONAL Sp. Z o o – Polonia Novaservis Spol s.r.o. – Republica Ceha Filiala FERRO România Novaservis s.r.o. SK – Slovacia Novaservis FERRO UNGARIA Kft. – Ungaria Novaservis FERRO BULGĂRIA Ltd. – Bulgăria Compania FERRO GROUP S.A. a fost înfi inţată în Polonia în 1992, iar din 14 aprilie 2010 este listata la Bursa de Valori din Varşovia.

În prezent compania ocupă poziţia de lider pe piaţa poloneză în vânzările de robineţi şi locul al doilea în ceea ce priveşte vânzările de baterii. Grupul FERRO, comercializat în România de Mikea, înfiinţat în 2011 prin achiziţia companiei Novaservis Spol s.r.o. de către FERRO S.A., produce şi comercializează instalaţii termice şi sanitare la cel mai ridicat standard european sub marca FERRO, comercializat în România de Mikea, dar şi sub mărcile Metalia şi Titania aparţinând companiei Novaservis Spol s.r.o.

Domeniul principal al companiei Novaservis Spol s.r.o. este producţia şi distribuţia instalaţiilor termice şi sanitare, fiind lider pe piaţa de profil din Cehia şi Slovacia. Poziţia de lider a grupului se datorează în primul rând faptului că avem mereu în vedere calitatea excelentă a produselor noastre. Menţinerea unui standard ridicat de producţie este posibilă datorită îndeplinirii tuturor standardelor de calitate actuale, aplicabile conform normelor în vigoare, menţinerii unor performanţe tehnice ridicate ale utilajelor şi aplicării tuturor regulilor de siguranţă şi funcţionare. Sub stricta supraveghere a inginerilor înalt califi caţi, toate produsele sunt supuse unei proceduri de verifi care a calităţii extrem de precise şi restrictive, aferente Sistemului de Management al Calităţii ISO 9001.

Filiala FERRO România face parte din Grupul FERRO din anul 2011 şi operează pe piaţa echipamentelor sanitare şi de instalaţii din România prin Mikea, ocupând poziţia de lider pe segmentul bateriilor sanitare (în volum). Atât bateriile sanitare, robineţii, armăturile din alamă sanitară cât şi colectori-distribuitorii comercializaţi de Mikea deţin agremente şi avize tehnice valabile pentru piaţa din România.

  Compania deţine avize de potabilitate şi certificate de igienă eliberate de către Institutul de Sănătate Publică din România pentru:

 • baterii sanitare,
 • duşuri
 • pare de duș
 • panouri
 • seturi de duș
 • racorduri flexibile
 • furtunuri de duș
 • toată gama de robineţi
 • fitinguri din alamă
 • colectori-distribuitori
 • vase de expansiune
 • pompe de circulaţie

toate sunt comercializate în România de Mikea. De asemenea, pentru toate produsele comercializate de Mikea, există declaraţii de conformitate*.

În baza Ordonanţei de Urgenţă nr. 5/2015 a Guvernului României, Filiala FERRO România este înregistrată la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului în scopul introducerii pe piaţă a echipamentelor electrice şi electronice cu numărul de înregistrare: Ro-2015-06-EEE-2329-i. Compania achită conform legii toate taxele aferente timbrului verde pentru echipamentele electrice şi electronice comercializate. FERRO®, produs comercializat în România de Mikea, s-a impus în ultimii ani ca un brand puternic prin produsele sale de o calitate excepţională, cu design modern şi adaptate chiar şi celor mai exclusiviste cerinţe, dar şi prin seriozitate, angajament şi implicarea tuturor ce formează echipa FERRO.

Iubim apa şi dorim să ne răsfăţăm clienţii cu cele mai plăcute experienţe în baie şi în bucătărie. Cunoaştem apa şi oferim cele mai bune produse de instalaţii şi soluţii tehnice care să conducă apa acolo unde este nevoie de ea.

Certificate si Premii

Premiile Ferro

Pentru mai multe detalii, mikea.ro va stă la dispoziție.

Share this

Get our latest news and special sales

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.