Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.
 • AFRISO

  AFRISO

  AFRISO a fost fondata in Schmiedefeld/Thüringen in anul 1869 de catre fratii William, Ferdinand si Adelbert Fritz. Odata cu descoperirea telegrafului, din necesitatea prescurtarii cuvintelor Adelbert Fritz und Sohn, a aparut denumirea “AFRISO”.

 • Bisk

  Bisk

  BISK a fost înființată în 1982 și este încă administrată de familiile proprietarilor inițiali.

  Încă de la început, operațiunile companiei au fost marcate de dezvoltarea constantă a canalelor de ofertă și distribuție, contribuind astfel la poziția de lider a companiei pe piața internă și extinderea pe piețele importante europene. Astăzi BISK este un expert de necontestat în accesorii metalice pentru baie, extinzându-și dinamic oferta în categorii conexe. Filosofia noastră poate fi rezumată prin sloganul „rămâne flexibil”. Ea ne sprijină gândirea în toate domeniile operațiunilor noastre. Designul produselor noastre reflectă tendințele moderne în decorațiunile interioare, portofoliul nostru a fost structurat pentru a răspunde cererii diferitelor canale de distribuție și fiecare client este tratat individual.

 • Comisa

  Comisa

  Compania Comisa a fost fondată în 1969 în Pisogne (BS). Au fost întotdeauna foarte conștienți de nevoile comunității și, de-a lungul anilor, a devenit o afacere competitivă în toate sectoarele de instalații sanitare și de încălzire și răcire în pardoseală. Ne angajează constant ca să da valoare resurselor umane în toate fazele procesului de producție, pentru a garanta produse exceptionale, realizate cu experiență.

 • COMPUTHERM
 • FDesign
 • FERRO
 • Frankische

  Frankische

  • Confort optim întrucât căldura se distribuie uniform pe toată suprafaţa locuinței 
  • O economie anuală între 15 – 30% la facturile de energie față de soluția clasică cu radiatoare
  • Economisești spațiu în locuința ta și ai un design plăcut
  • Reduci cantitatea de praf şi alergeni, o soluție optimă pentru copii, vârstnici, persoane cu astm sau alergii
  • Previi apariţia mucegaiului 
  • Setezi temperatura personalizat pentru fiecare încăpere
  • Temperatura uniformă și constantă în întreaga încăpere
 • Gala
 • Grohe

  Grohe

  GROHE este cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare și un brand global dedicat furnizării de produse inovatoare de apă.

  Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului în ceea ce privește tehnologia, calitatea, designul și durabilitatea, ceea ce arată implicarea GROHE în crearea experiențelor excepționale și în asigurarea plăcerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poartă insigna de calitate "Made in Germany", consolidând în cele din urmă încrederea clienților în brand. Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizează inginerie de producție de înaltă precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigură că produsele sale se ridică la cele mai exacte cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea.

  Numai în ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre "cele mai durabile companii germane din 2015". Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind arhitecții, designerii și preferințele dezvoltatorilor pentru brand.

  În 2014, GROHE a devenit parte a LIXIL Group Corporation, o companie cotată la bursă la Tokyo Stock Exchange. LIXIL este lider pe piața mondială în industria obiectelor sanitare și principalul furnizor de locuințe și materiale de construcție din Japonia.

 • Grundfos

  Grundfos

  Suntem pionierii soluțiilor de pompare. Răspundem la provocările din domeniul apei și al climei și îmbunătățim calitatea vieții oamenilor.

 • Habe WOOD
 • Hansgrohe

  Hansgrohe

  Design modern si revigorant de o calitate superioara

  Dacă vă place designul în baie și bucătărie și recunoașteți importanța excelenței in calitate, atunci acesta este site-ul potrivit pentru dvs. 

  La hansgrohe, veți găsi o abundență de produse premium pentru duș, baie și bucătărie. Ce este potrivit pentru tine?

  Descoperiți gama noastră de produse: baterii și mixere pentru chiuvetă, duș și cadă. 

  Duşuri din categoriile pare si palarii de dus, showerpipes şi sisteme de duș. 

  Produse pentru bucătărie precum baterii, chiuvete şi pachete compuse din baterie plus chiuveta de bucătărie.

 • Honeywell

  Honeywell

  Inapoi la munca. Înapoi la călătorie. Înapoi la joc. Să abordăm împreună noile provocări ale lumii.

 • Ideal Standard

  Ideal Standard

  Ideal Standard este un producator de obiecte sanitare cu o experienta de peste 100 ani. Este unul dintre liderii inovatiilor din industria sanitara. Experienta a creat o expertiza cu ajutorul careia sunt elaborate si create baterii si obiecte sanitare din ceramica. Avand un standard de calitate ireprosabil si o inclinatie catre noi tehnologii, Ideal Standard este un partener pentru solutii complete de design pentru bai perfecte.

 • IVAR

  IVAR

  Grupul IVAR reprezinta o companie in plina ascensiune care opereaza la nivel international. Infiintata in 1985, compania era axata pe productia de robineti, de-a lungul timpului IVAR s-a concentrat pe cautarea si dezvoltarea activa de produse noi si atingerea celor mai inalte standarde de calitate devenind astfel  una dintre cele mai mari companii producatoare de sisteme sanitare si de incalzire. In prezent Grupul Ivar are filiale in 12 tari: Australia, Belgia, China, Germania, Italia, Anglia, Cehia, România, Slovacia, Spania, USA, Tunisia si clienti in intreaga lume. Intreaga retea de productie este localizata in provincia Brescia din Italia. Se intinde pe o suprafata de 56.000mp (dintre care 36.000mp productie si depozitare)  in care toate fazele de productie  sunt rationalizate si unificate.

  Ivar produce elemente inovatoare pentru sisteme sanitare si de incalzire fabricate in totalitate in Italia: robineti pentru radiatoare, module de masurare , gigacalorimetre, tevi si fitinguri, kit-uri pentru incalzirea in pardoseala, distribuitoare, sisteme de incalzire in pardoseala, componente pentru sisteme solare si geotermale.

 • Kludi

  Kludi

  KLUDI nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea și este pe deplin devotată unei expansiuni internaționale sustenabile. Țelul nostru este să satisfacem cerințele clienților noștrii și să depășim așteptările lor cu idei inovatoare care oferă valoare pe termen lung și produse perfecte.

  Răspundem prompt și profesional cerințelor și schimbărilor pieței. Oferim design de înaltă calitate care este perfect prin formă și funcționalitate.

 • Laveo
 • Lemark

  Lemark

  Lemark este un producător ceh specializat pe producția de baterii, având capacitatea de a oferi produse pentru orice preferință, stil sau buget.

  Bateriile LEMARK sunt fabricate respectând două principii fundamentale: atenția la detalii și calitatea înaltă la un preț rezonabil.

  LEMARK oferă clienților un beneficiu greu de egalat: 10 ani de garanție!

 • MCH

  MCH

 • METALIA

  METALIA

  Grupul FERRO, înfiinţat în 2011 prin achiziţia companiei Novaservis Spol s.r.o. de către FERRO S.A., produce şi comercializează instalaţii termice şi sanitare la cel mai ridicat standard european sub marca FERRO, dar şi sub mărcile Metalia şi Titania aparţinând companiei Novaservis Spol s.r.o.

 • Novaservis

  Novaservis

  Domeniul principal al companiei Novaservis Spol s.r.o. este producţia şi distribuţia instalaţiilor termice şi sanitare, fiind lider pe piaţa de profil din Cehia şi Slovacia

 • RAIDER
 • REA

  REA

  Marca REA și-a făcut debutul pe piața poloneză în 1993. Rea este un producator care este renumit pentru solutiile oferite pentru amenajarea baii, cu un raport corect calitate-pret. Produsele au un design deosebit si sunt preferate de cei care doresc un strop de culoare in baie.

 • Reflex
 • Schell

  Schell

  SCHELL, unul dintre liderii producătorilor de armături, se găsește aici. Motivele pentru care instalatorii, comercianții, arhitecții și constructorii apreciază afacerea noastră familială sunt calitatea fără compromisuri, produse inovatoare și, și în special, străduința pentru a obține soluții perfecte și sustenabile.

  Acestea sunt valori, pe care fondatorul companiei, Hubert Schell, le-a adoptat încă din 1932. Și prin care, fiul lui, Günther Schell, a înființat o companie internațională de success. Continuitatea și încrederea sunt factori foarte importanți pentru noi, prin asta se explică faptul că societatea se află încă în proprietatea familiei, la cea de a treia generație.

  Dacă alegeți SCHELL, alegeți produse de calitate “Made in Germany”, care provin dintr-o singură sursă, de la idea inițială până la produsul finit. Produsele sunt inovative din punct de vedere tehnic, pretențioase privind realizarea și fabricate de 450 de angajați motivați în cele două fabrici moderne din Olpe.

  Ce beneficii aveți? Foarte simplu: soluții perfecte pentru toate aspectele tehnologiei de armături inteligente. Puneți-ne la încercare.

 • Slovarm

  Slovarm

  SLOVARM a fost fondat  în anul 2000 ca succesor al armaturii slovace Myjava . Este specializată în producția de fitinguri pentru locuințe și apartamente, componente pentru distribuția aerului, apă rece și caldă, abur și încălzire centrală. În ianuarie 2020, a fuzionat cu SLOVPLAST și și-a extins programul de producție cu un sortiment de produse sanitare din plastic.

 • SPA

  SPA

  Domeniul principal este distribuţia priscine SPA, Sauna, Cazi clasice si cu hidromasaj, SPA exterior, cu livrare gratuita si cu garantie 3 ani pentru persoane ficize si 2 cele juridice

 • VerdeLine

  VerdeLine

  Cartuşul ceramic FerroClick dispune de un sistem de control al apei calde. Limitatorul special permite reglarea cantităţii de apă caldă consumată şi oferă control asupra debitului de apă

 • WEBERMAN

  WEBERMAN

  Toți distribuitor/colectorii FERRO produși în Republica Cehă dețin agrement tehnic, aviz tehnic și aviz de potabilitate/igienă valabile pentru piața din România.

Product added to compare.