Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.
    Mezzo II - Chiuveta bucatarie simpla 58x48 cm, grafit DRGM1/48/58BA FERRO Chiuvete granit
    Mezzo II - Chiuveta bucatarie simpla 58x48 cm, grafit DRGM1/48/58BA FERRO Chiuvete granit
    Mezzo II - Chiuveta bucatarie simpla 58x48 cm, grafit DRGM1/48/58BA FERRO Chiuvete granit
  • La reducere!
  • -5%

Chiuveta bucatarie simpla 58x48 cm, grafit

  • Chiuveta Granit Ferro Mezzo II Grafit 1 Cuva 580 x 480 mm cu Sifon Automat - forma dreptunhiulara, chiuveta cu 1 cuva fara picurator, montare pe blat. Forma speciala lasa loc pentru o zona spatioasa a bateriei si pentru butonul deschidere sifon. Chiuvetele de granit Ferro combina aspectul estetic ridicat cu caracteristici functionale performante, cum ar fi rezistenta la temperatura ridicata, la abraziune, la socuri mecanice si la depunerea de reziduuri. Materialul are aspect de piatra naturala, placut la atingere si foarte simplu de intretinut. Chiuveta vine cu 2 gauri pregatite, una pentru baterie si una pentru buton sifon automat. Pachetul include garnitura de scurgere, ventil cos, sifon automat si cleme.

    Ferro este unul din cei mai mari producatori de accesorii tehnico-sanitare, armaturi si sisteme de incalzire din sud-estul Europei. Compania produce de peste 20 de ani atat accesorii de baie de caliate si instalatii sanitare, cat si elemente de incalzire Weberman sub brandul Ferro.

DRGM1/48/58BA
6 Produse

Caracteristici

Brand
FERRO
Material
Compozit granit
Tip montare
Incastrat
Tip aerisire
Cu preaplin
Numar cuve
1 cuva
Orificii montare baterie
1
Finisaj
Mat
Culoare
Grafit

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)
Product added to compare.