Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.

Produse

Set de prelungire pentru seturi de dus cu baterie inclusa -ELP20-NP71 -FERRO -Seturi baterie dus -49,99 RON -product_reducti...
La reducere! - 6%
 • Set de prelungire pentru seturi de dus cu baterie inclusa -ELP20-NP71 -FERRO -Seturi baterie dus -49,99 RON -product_reducti...
 • Set de prelungire pentru seturi de dus cu baterie inclusa -ELP20-NP71 -FERRO -Seturi baterie dus -49,99 RON -product_reducti...

Set de prelungire pentru seturi de dus cu baterie inclusa

ELP20-NP71
16 Produse

Set de prelungire pentru seturi de dus

49,99 RON
46,99 RON
cu TVA

Ultima data acest produs a fost cumparat in data de: 2019-10-06

Descriere

Set de prelungire pentru seturi de dus cu baterie inclusa

 • solutia ideala pentru cresterea inaltimii sistemului de dus
 • lungimea totala: 20 cm
 • include suport suplimentar de fixare pe perete
 • se potriveste seturilor de dus cu baterie Ferro
 • cheie imbus pentru racordul din set
 • crom

Caracteristici

Custom Tab


Livrarea comenzii costa 25 lei in aria de acoperiere Fan Courier. Detalii aici: https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdfAi TRANSPORT GRATUIT in TOATA TARA pentru orice comanda mai mare de 599 lei in limita a 4 kg in aria de acoperire a Fan Courier, Kilogramele in plus vor fi taxate cu 1 leu/kg fara TVA.


Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

*IMPORTANT!

Produsele se pot verifica la livrare doar daca s-a ales in prealabil optiunea deschidere colet.

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.mikea.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare si politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale si provin din surse autorizate.

Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată in maxim 48 ore de la recepția mărfii pe adresa office@mikea.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.Perioada de garanție este specificată pentru fiecare produs în parte, iar produsele consumabile nu beneficiază de garanție.


Ghidul tau autentic de shopping.

Viziteaza site-ul Mikea.ro pe ShopMania

Product in the same Category

13 alte produse in aceeasi categorie:

Get our latest news and special sales

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.