Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.

Sistem de dus Hansgrohe Crometta S 240 

Cod produs :27269000

  Crometta este o gamă completă de dușuri care economisește atât apă, cât și energie și, în același timp, oferă un design nou și de înaltă calitate. Bucurați-vă de raportul calitate-preț excelent oferit de dușurile de mână și fixe Crometta, seturile de duș și coloanele de duș. Toate au calitate premium hansgrohe și sunt robuste și fiabile. Tehnologia EcoSmart prietenoasă cu resursele garantează un consum redus și, prin urmare, este ideală pentru modernizarea, construcția sau renovarea durabilă.

    Crometta are ca scop economisirea: jeturile speciale și un limitator de debit reduc consumul de apă cât mai mult posibil. Pentru dusurile fixe cu EcoSmart, consumul de apă este de doar 9 l / min. Cu Crometta Green, economisiți și mai mult datorită consumului de apă de doar 6 l / min. În același timp, consumul de energie pentru încălzirea apei este redus.

    Crometta oferă o mulțime de opțiuni de design personalizate, de exemplu cu sisteme de duș la prețuri atractive, cu soluții de instalare pentru cadă și duș și cu variante speciale pentru renovare. De exemplu, sistemele de duș Crometta în versiunea Vario: aici, suporturile de perete sunt variabile și ușor de montat pe găurile de șurub existente. Această soluție vine într-o formă clasică rotundă sau unghiulară. Toate dușurile de mână sunt disponibile și ca set de duș sau set para de dus (duș de mână, furtun de duș și suport de duș). Dusurile deasupra capului vă oferă o răsfățare plină de duș, datorită discurilor de pulverizare cu diametrul de 160 până la 240 mm. Ambele sunt disponibile ca versiuni LowPressure: chiar dacă aveți doar o presiune scăzută a apei de 0,2 bari, Crometta garantează un confort amplu.

- compus din : baterie de dus cu monocomanda, dus fix, para de dus, furtun, coloana de dus, suport para de dus, brat pentru dus fix.

- dimensiuni dus fix 240 mm

- 1 pulverizare : Rain

- dus fix cromat in totalitate

- unghi ajustabil pentru dusul fix prin brat cu bila

- dus fix cu pivotare de pana al 45 de grade

- inaltime ajustabila pentru para de dus

- diametru coloana de dus : 22 mm

- coloana de dus poate sa fie scurtata in inaltime

- lungime brat dus fix 350 mm

- debit la 3 bar : 16 l/min

- presiune minima pentru functionare 1 bar

- presiune maxima : 10 bar

- limitator apa calda ajustabil

- control cu monocomanda

- conexiuni universale de 1/2''

- standard conexiune DN15

- distanta intre conexiune concentrice 150 mm +/- 12 mm

27269000
5 Produse

Caracteristici

Garantie
2 Ani
Material
Alama cromata
Montaj
Pe perete
Specificatii
Cartus ceramic
Stil
Modern
Tehnologie
Fara termostat
Orificii montare baterie
2
Finisaj
Lucios
Culoare
Crom_

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)
Product added to compare.