Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.
    Uscator electric de maini cu senzor, 1500 W, alb Titania Hotel 69091.1 FERRO Titania Hotel
    Uscator electric de maini cu senzor, 1500 W, alb Titania Hotel 69091.1 FERRO Titania Hotel
  • -15%

Uscătorul electric de mâini cu senzor al mărcii Ferro, cu puterea de 1500 W, în eleganta culoare albă Titania Hotel, este soluția perfectă pentru a oferi o experiență igienică și confortabilă în orice spațiu, de la hoteluri și restaurante până la birouri și facilități publice. Acest uscător eficient și rapid este proiectat pentru a usca mâinile într-un mod rapid și igienic.

Cu ajutorul tehnologiei cu senzor, uscătorul electric de mâini detectează automat prezența mâinilor și activează fluxul de aer cald pentru a usca mâinile. Aceasta elimină necesitatea atingerii suprafeței uscătorului și asigură o experiență igienică pentru utilizatori. Uscătorul este proiectat pentru a oferi o uscare rapidă și eficientă a mâinilor, reducând astfel timpul necesar și promovând igiena personală adecvată.

Cu o putere de 1500 W, uscătorul electric oferă un flux de aer puternic și constant, asigurând uscarea rapidă a mâinilor într-un timp scurt. 

69091.1
15 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)
Product added to compare.