Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.

Baterie lavoar Electronică Grohe Bau Cosmopolitan E, alimentare la baterie și mixaj de apă

Colecția Cosmopolitan E combină tehnologia de înaltă calitate cu creativitatea celor mai renumiți designeri și oferă baterii pentru baie și bucătărie unice și moderne. Spre deosebire de celelalte tipuri de baterii, cele din colecția Cosmopolitan mai au o caracteristică în plus și anume aceea că sunt electronice.

Această baterie electronică conține mecanisme inteligente pentru buna funcționare. Bateria dispune de senzor infraroșu pentru comunicații bidirecționale, aerator cu debit 5.7l/min, valvă de siguranță pentru reflux, ventil electromagnetic, racorduri flexibile și indicator de încărcare a bateriilor. Pe lângă acestea, bateria dispune și de câteva programe presetate care au în vedere clătirea automată, dezinfectarea termică, dar și curățarea periodică. Bateria funcționează pe bază de telecomandă și are un sistem de montare foarte rapid de instalat.

Caracteristici Baterie lavoar Electronică Grohe Bau Cosmopolitan E

Cu senzor infraroșu pentru comunicații bidirecționale pentru monitorizare, configurare și operațiuni de service

Baterie litiu 6V, tip CR-P2

Durata de viață a bateriei: aprox. 7 ani (150 de acționări pe zi)

Suprafaţă cromată GROHE StarLight

Aerator GROHE EcoJoy cu debit 5.7 l/min

GROHE Zero conducte de apă izolate - fără plumb și nichel

Indicator de încărcare a bateriilor

Culoare: crom

Formă: rotundă

Material: alamă cromată

Colecție: Bau Cosmopolitan E

Montare: pe lavoar

Caracteristici speciale: electronică

Baterie lavoar Cosmopolitan E– producător Grohe

Brandul german Grohe surprinde de fiecare dată prin inovație și unicitate. Prin intermediul tehnologie și specialiștilor de care dispune, această companie este într-o dezvoltare continuă. În fiecare zi, Grohe cercetează cele mai apreciate și mai căutate mecanisme pentru bateriile de baie și bucătărie, încercând să maximizeze eficiența acestor mecanisme.

Pentru Grohe, atât design-ul, cât și funcționalitatea sunt două elemente foarte importante, pe care încearcă mereu să le îmbine în cel mai plăcut mod. Pe principiul că design-ul fără funcționalitate este inutil, compania reușește să producă în fiecare zi cele mai fascinante produse necesare pentru locuințele de pretutindeni.

36451000

Caracteristici

Material
Alama cromata
Montaj
Pe lavoar
Specificatii
Cartus ceramic
Stil
Modern
Tehnologie
Fara termostat
Orificii montare baterie
1
Finisaj
Lucios
Culoare
Crom_

16 alte produse in aceeasi categorie:

chat Comentarii (0)
Product added to compare.