Folosim cookies pentru a va imbunatati experienta si pentru a va oferi functii aditionale. Aceste fisiere sunt sigure si nu reprezinta un risc pentru securitatea dumneavoastra.

Pentru mai mult informati click aici.
 • COMPUTHERM
 • FERRO
 • Frankische

  Frankische

  • Confort optim întrucât căldura se distribuie uniform pe toată suprafaţa locuinței 
  • O economie anuală între 15 – 30% la facturile de energie față de soluția clasică cu radiatoare
  • Economisești spațiu în locuința ta și ai un design plăcut
  • Reduci cantitatea de praf şi alergeni, o soluție optimă pentru copii, vârstnici, persoane cu astm sau alergii
  • Previi apariţia mucegaiului 
  • Setezi temperatura personalizat pentru fiecare încăpere
  • Temperatura uniformă și constantă în întreaga încăpere
 • Grohe

  Grohe

  GROHE este cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare și un brand global dedicat furnizării de produse inovatoare de apă.

  Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului în ceea ce privește tehnologia, calitatea, designul și durabilitatea, ceea ce arată implicarea GROHE în crearea experiențelor excepționale și în asigurarea plăcerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poartă insigna de calitate "Made in Germany", consolidând în cele din urmă încrederea clienților în brand. Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizează inginerie de producție de înaltă precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigură că produsele sale se ridică la cele mai exacte cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea.

  Numai în ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre "cele mai durabile companii germane din 2015". Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind arhitecții, designerii și preferințele dezvoltatorilor pentru brand.

  În 2014, GROHE a devenit parte a LIXIL Group Corporation, o companie cotată la bursă la Tokyo Stock Exchange. LIXIL este lider pe piața mondială în industria obiectelor sanitare și principalul furnizor de locuințe și materiale de construcție din Japonia.

 • Grundfos

  Grundfos

  Suntem pionierii soluțiilor de pompare. Răspundem la provocările din domeniul apei și al climei și îmbunătățim calitatea vieții oamenilor.

 • Habe WOOD
 • Ideal Standard

  Ideal Standard

  Ideal Standard este un producator de obiecte sanitare cu o experienta de peste 100 ani. Este unul dintre liderii inovatiilor din industria sanitara. Experienta a creat o expertiza cu ajutorul careia sunt elaborate si create baterii si obiecte sanitare din ceramica. Avand un standard de calitate ireprosabil si o inclinatie catre noi tehnologii, Ideal Standard este un partener pentru solutii complete de design pentru bai perfecte.

 • IVAR

  IVAR

  Grupul IVAR reprezinta o companie in plina ascensiune care opereaza la nivel international. Infiintata in 1985, compania era axata pe productia de robineti, de-a lungul timpului IVAR s-a concentrat pe cautarea si dezvoltarea activa de produse noi si atingerea celor mai inalte standarde de calitate devenind astfel  una dintre cele mai mari companii producatoare de sisteme sanitare si de incalzire. In prezent Grupul Ivar are filiale in 12 tari: Australia, Belgia, China, Germania, Italia, Anglia, Cehia, România, Slovacia, Spania, USA, Tunisia si clienti in intreaga lume. Intreaga retea de productie este localizata in provincia Brescia din Italia. Se intinde pe o suprafata de 56.000mp (dintre care 36.000mp productie si depozitare)  in care toate fazele de productie  sunt rationalizate si unificate.

  Ivar produce elemente inovatoare pentru sisteme sanitare si de incalzire fabricate in totalitate in Italia: robineti pentru radiatoare, module de masurare , gigacalorimetre, tevi si fitinguri, kit-uri pentru incalzirea in pardoseala, distribuitoare, sisteme de incalzire in pardoseala, componente pentru sisteme solare si geotermale.

 • Kludi

  Kludi

  KLUDI nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea și este pe deplin devotată unei expansiuni internaționale sustenabile. Țelul nostru este să satisfacem cerințele clienților noștrii și să depășim așteptările lor cu idei inovatoare care oferă valoare pe termen lung și produse perfecte.

  Răspundem prompt și profesional cerințelor și schimbărilor pieței. Oferim design de înaltă calitate care este perfect prin formă și funcționalitate.

 • Laveo
 • METALIA

  METALIA

  Grupul FERRO, înfiinţat în 2011 prin achiziţia companiei Novaservis Spol s.r.o. de către FERRO S.A., produce şi comercializează instalaţii termice şi sanitare la cel mai ridicat standard european sub marca FERRO, dar şi sub mărcile Metalia şi Titania aparţinând companiei Novaservis Spol s.r.o.

 • Novaservis

  Novaservis

  Domeniul principal al companiei Novaservis Spol s.r.o. este producţia şi distribuţia instalaţiilor termice şi sanitare, fiind lider pe piaţa de profil din Cehia şi Slovacia

 • RAIDER
 • REA

  REA

  Marca REA și-a făcut debutul pe piața poloneză în 1993. Rea este un producator care este renumit pentru solutiile oferite pentru amenajarea baii, cu un raport corect calitate-pret. Produsele au un design deosebit si sunt preferate de cei care doresc un strop de culoare in baie.

 • Schell

  Schell

  SCHELL, unul dintre liderii producătorilor de armături, se găsește aici. Motivele pentru care instalatorii, comercianții, arhitecții și constructorii apreciază afacerea noastră familială sunt calitatea fără compromisuri, produse inovatoare și, și în special, străduința pentru a obține soluții perfecte și sustenabile.

  Acestea sunt valori, pe care fondatorul companiei, Hubert Schell, le-a adoptat încă din 1932. Și prin care, fiul lui, Günther Schell, a înființat o companie internațională de success. Continuitatea și încrederea sunt factori foarte importanți pentru noi, prin asta se explică faptul că societatea se află încă în proprietatea familiei, la cea de a treia generație.

  Dacă alegeți SCHELL, alegeți produse de calitate “Made in Germany”, care provin dintr-o singură sursă, de la idea inițială până la produsul finit. Produsele sunt inovative din punct de vedere tehnic, pretențioase privind realizarea și fabricate de 450 de angajați motivați în cele două fabrici moderne din Olpe.

  Ce beneficii aveți? Foarte simplu: soluții perfecte pentru toate aspectele tehnologiei de armături inteligente. Puneți-ne la încercare.

 • SPA

  SPA

  Domeniul principal este distribuţia priscine SPA, Sauna, Cazi clasice si cu hidromasaj, SPA exterior, cu livrare gratuita si cu garantie 3 ani pentru persoane ficize si 2 cele juridice

 • SPA

  SPA

  Domeniul principal este distribuţia priscine SPA, Sauna, Cazi clasice si cu hidromasaj, SPA exterior, cu livrare gratuita si cu garantie 3 ani pentru persoane ficize si 2 cele juridice

 • VerdeLine

  VerdeLine

  Cartuşul ceramic FerroClick dispune de un sistem de control al apei calde. Limitatorul special permite reglarea cantităţii de apă caldă consumată şi oferă control asupra debitului de apă

 • WEBERMAN

  WEBERMAN

  Toți distribuitor/colectorii FERRO produși în Republica Cehă dețin agrement tehnic, aviz tehnic și aviz de potabilitate/igienă valabile pentru piața din România.

Product added to compare.